Български сайт за запознанства

Български сайт за запознанства

Бг сайт за запознанства

Елитбук е български сайт за запознанства, който има за цел да помага на всички вас да намерят най-подходящия за тях партньор, като им спести неловките моменти от срещите на живо, за да ги замени с разговори в приятна домашна обстановка и даде шанс да срешнете човека за вас. При нас може да намерите запознанства с мъже и жени, български сайт за запознанства с мъже и жени с цел брак за интелигентни хора: Подбран кръг от хора за сериозни запознанства с цел брак.

Основан през 2012 година, Elitebook e първият уебсайт за запознанства за хора с отлично образование, маниери и стремеж към себеусъвършенстване. Идеята за създаването му се породи от нуждата на интелигентните хора в България да се запознаят и общуват с други хора на тяхното интелектуално и социално ниво. Ако търсите български сайт за запознанства с цел брак, запознанства с мъже или запознанства с жени, това е мястото.

Зявете участие

Кои сме ние в няколко минути?

Elitebook е уебсайт за запознанства, чиято аудитория са хората с отлично образование, маниери, добро кариерно развитие и стремеж към себеусъвършенстване.

Целта ни е да съберем хора със сходни интереси, възпитание и образование, които желаят да се запознаят с други на тяхното ниво. Cайтът за запознанства няма отворена регистрация за широката публика. Регистрацията става само чрез попълване на заявление за участие, за което се гласува или чрез покана от член на Elitebook или нашите партньори. Разпитайте за нас!

Как работи регистрацията?


01 01
Заявете
участие.

Попълнете формата за заявление.

02 02
Гласуване за
Вашия профил.

Членовете на сайта ще гласуват дали да Ви пуснат в сайта.

03 03
Довършване на,
регистрацията.

След като получите положителен отговор, ще можете да довършите регистрацията Ви.